]]>

Kurser for nye ledere og kommende ledere

Få redskaberne til at lykkes som ny leder eller leder på vej. På Djøfs kurser for nye ledere får du praktisk ledertræning og metoder til en god start i lederrollen. Du møder fageksperter med egen ledelseserfaring, og du udvikler dig sammen med andre ledere, som deler dine udfordringer.

Titel
Sted
Tidspunkt
Pris

Vælg det rigtige kursus

Få hjælp til at vælge det rigtige kursus. Kontakt Djøfs kursusrådgivning.

Virksomhedskurser

Har flere brug for samme kompetenceløft, så er virksomhedskurser den rigtige løsning.

Kompetenceudvikling for nye og kommende ledere

Når du går fra medarbejder til leder, vil du opleve, at det at være leder er en helt særlig rolle, som kan udfordre dig både fagligt og personligt. 

Hos Djøf finder du lederuddannelser og lederkurser, som matcher din ledelsessituation, dine udfordringer og de forandringer, du ønsker at skabe som ny leder. 

Som ny i lederjobbet eller på vej mod et lederjob er du i gang med at lære håndværket ledelse. 

Du skal mestre den grundlæggende ledelsesfaglighed og løbende forfine dine metoder og dit personlige lederskab. Du skal have viden om og metoder til at lede både nedad, opad og til siderne, så du kan navigere effektivt uden at komme i klemme.

Djøf har en række kurser til nye og kommende ledere, som klæder dig på til at udfylde lederrollen og få succes som ny leder.

Du kan finde både kompetencegivende uddannelser og korte redskabskurser til nye ledere hos Djøf. Vi udvikler løbende nye lederforløb sammen med eksperter i ledelse, som kan give dig ny viden og nye metoder til at løfte dit lederskab til det næste niveau.

Vi gør os umage for, at du kan lære netop det, der gør en forskel for din ledelse og for dig som ny leder – en forskel, som din chef og dine medarbejdere kan mærke i praksis.

Nye ledere skal have brugbare metoder og effektiv træning

Uanset hvilket kursus eller hvilken lederuddannelse du vælger hos os, er det vores mål at give dig:

  • den nyeste viden om relevante ledelsesudfordringer, fx hvordan du bidrager til at lede din organisation igennem en digital transformation
  • konkrete redskaber, metoder og ledelsesgreb, du kan bruge i praksis som ny leder, fx forandringsledelse eller kommunikation
  • træning i at lede og skabe handlinger hos dig selv, dine medarbejdere eller andre fx når du arbejder med din personlige udvikling som ny leder eller leder et team.

Vores kortere kurser fokuserer ofte på et eller to af de tre elementer, men alle tre elementer er til stede på vores uddannelser. 

Kurser af høj kvalitet til nye ledere

Du får kompetenceudvikling, der bygger på høj faglighed og et indgående kendskab til nye lederes udfordringer og opgaver, hver gang du tager en lederuddannelse eller et lederkursus hos Djøf.

Alle kurser i ledelse er solidt teoretisk funderet og designet til at gøre en forskel for din ledelse i praksis. 

Du får et solidt afsæt for at udvikle dig fagligt og personligt som leder, fordi du bliver undervist af de dygtigste undervisere og eksperter. De har stor erfaring med ledelse og kender din hverdag som ny i lederjobbet.

Vores undervisere gør sig umage for at finde cases, som er relevante og rammende for de dilemmaer, nye ledere kan stå i. De sørger for at skabe en god forbindelse mellem de metoder, du lærer på kurset, og din ledelse i hverdagen.

Du møder andre nye ledere, hvis baggrund og udfordringer ligner dine, når du tager en lederuddannelse eller et lederkursus hos Djøf. I løbet af et forløb opbygger du et værdifuldt netværk, som du kan hente input og kvalificeret sparring hos – både mens du er på kursus og bagefter.

Få gode råd, inden du vælger dit første lederkursus

Når du skal vælge dit første lederkursus, kan der være rigtig mange forskellige perspektiver, du skal tage hensyn til.

Der er rigtig mange udviklingstilbud til dig som ny leder, og du bokser måske med, hvordan du vælger det rigtige kursus at starte med. Du vil gerne være sikker på, at kurset både giver dig de ledelsesredskaber, du har brug for nu og her, og at det styrker din karriere som leder i fremtiden. 

Du kan hente gode råd og sparring hos Djøf, inden du vælger dit første kursus – og faktisk i hele din lederkarriere.

Kontakt vidensudviklingschef Rikke Bay Andreasen på dk¤djoef¤rba eller 33 95 97 44.

Rikke sparrer hver uge med nye ledere om, hvordan de bedst udvikler deres lederskab og får en god start i lederjobbet. Hun har mere end 15 års erfaring med at rådgive ledere om kompetenceudvikling og med at udvikle lederprogrammer og ledertræning til nye og erfarne ledere.

Interne kurser for nye ledere 

Er du en af flere nye ledere på din arbejdsplads, som skal udvikle fælles ledelseskompetencer, kan Djøf skræddersy et lederudviklingsforløb, som matcher jeres behov. I kan kombinere flere lederkurser til en samlet lederuddannelse, eller I kan vælge at gøre et af vores åbne kursustilbud til et internt kursus.

Når I vælger et internt lederkursus, giver det mange læringsmæssige og økonomiske fordele. Udgangspunktet bliver jeres virkelighed og de udfordringer, I møder som nye ledere. Det giver jer samtidig en faglig og praktisk fleksibilitet og øger jeres læringsudbytte.
 
Et internt lederkursus kan give jer et fortroligt rum til at træne jeres ledelse, og det kan give jer et fælles afsæt som nye ledere i samme organisation.

Gratis læringsworkshop - optimer dit udbytte 

Du bliver inviteret til at deltage i vores gratis workshop ’100% læring’, når du tilmelder dig et af vores kurser for nye ledere. Det er vores bidrag til at optimere din læring.

På workshoppen får du idéer til, hvordan du holder fast i dine ledelsesgreb, når du vender tilbage i lederjobbet. Du får samtidig viden om, hvordan du optimerer din læring undervejs på kurset. 

Vi giver dig viden om og inspiration til, hvordan du selv og din arbejdsplads kan få et markant større udbytte af dit næste lederkursus. Det kræver blot, at I er en smule mere opmærksomme og vedholdende både før, under og efter dit kursus i ledelse.

Se alle