]]>

Konference

Forhandlerkonferencen 2020

Få parternes perspektiver på OK21 – statsligt, regionalt og kommunalt.

Konference har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Hvad handler konferencen om?

Vil du være godt klædt på til de offentlige overenskomstforhandlinger i 2021?

Start din forberedelse til OK21 på ’Forhandlerkonferencen 2020’. Her kan du møde de centrale aktører og få forskellige perspektiver og vinkler på de kommende forhandlinger. På konferencen kan du høre debatskabende indlæg og deltage aktivt i debatterne. Samtidig har du god tid til at netværke og indgå i faglige dialoger med de andre deltagere. ’Forhandlerkonferencen 2020’ er for centrale forhandlere og aktører på det offentlige overenskomstområde.

Journalist Jacob Rosenkrands fra DR2 er endnu en gang konferencens skarpe moderator.

Faglige forhandlingsoplæg

Du kommer til at høre faglige forhandlingsoplæg med perspektiver og prioriteringer fra alle de offentlige forhandlingsparter. Du får parternes syn på de kommende forhandlinger i kølvandet af resultaterne fra OK18, og du har mulighed for at deltage aktivt i debatterne. 

Oplæg og debat om arbejdskraftudbrud

Hvad er udfordringerne med arbejdskraftudbud egentlig? Hvilke værktøjer kan vi bruge til at løse udfordringerne? Og hvad har overenskomstparterne mulighed for at gøre inden for overenskomstområdet? 

Oplæg og debat om EU, mindsteløn og den danske model

Får spørgsmålet om en ny EU-mindsteløn mere vind i sejlene i kølvandet på Corona-krisen? Få en status på et EU i krise og perspektiver for EU, mindsteløn og den danske model.

'Forhandlerkonferencen 2020' er for forhandlere og aktører på det offentlige overenskomstområde.

Se alle