]]>

Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Gode ord om nærhedsreform skal følges op af handling

Frikommuner i Rolls Royce-versionen er et opsigtsvækkende forslag. Det er den type forslag, der skal til, hvis vi for alvor skal lykkes med at slippe af med unødvendigt bureaukrati og skabe mere tillid, faglighed og arbejdsglæde i den offentlige sektor, siger Henning Thiesen, formand for Djøf

Ventetid koster forældrene

Der er brug for en fasttreck-ordning, så børnefamilier kommer forrest i køen til coronatest og -svar, foreslår Djøf.

Særligt de ældre og sårbare har lidt under begrænsninger i friheden i starten af coronakrisen

Som de første har Djøfs Corona Task Force undersøgt, hvordan de danske politikere brugte forsamlingsforbuddet og udgangsforbuddet under coronakrisen sammenlignet med, hvordan vores europæiske naboer lukkede ned, da coronaen ramte.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse