Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

FOA og Djøf i fælles opråb til politikerne: Grænsen er nået

Efter mere end ti års reformarbejde ud fra samme skabelon er de offentligt ansatte spændt så hårdt for, at velfærden i Danmark slår sprækker. Det er ikke længere holdbart, og derfor er FOA og Djøf for første gang nogensinde gået sammen om et fælles politisk udspil med anbefalinger til, hvordan vi kan tænke nyt, når vi skal udvikle velfærdssamfundet.

Akademikere skaber vækst i små og mellemstore virksomheder

Der er to hovedårsager til, at små og mellemstore virksomheder ansætter akademikere: Enten en strategisk ambition om at sætte turbo på væksten, eller fordi virksomhedens markedsvilkår kræver nye kompetencer blandt medarbejderskaren. Og spørger man virksomhederne om satsningen bærer frugt, svarer et stort flertal ja. Akademikere i smv’er skaber værdi.

Forslag fra Pia Kjærsgaard er alt for vidtrækkende

Forslaget kan i sin nuværende form forstærke risikoen for politiske drillerier og politiske markeringer, der forvrider hele den politiske debat og det samarbejdende folkestyre. Embedsmændene bliver taget som gidsler i det politiske spil, uden den retssikkerhed, de ligesom alle andre borgere er beskyttet af, skriver Djøfs formand i et debatindlæg om et forslag til parlamentariske undersøgelser.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse