]]>

Djøf

Presse

Her finder du Djøfs pressekontakt, ekspertkilder, pressefotos, logo og en præsentation af Djøfs uafhængige ekspertkomitéer, der stiller skarpt på nogle af samfundets store udfordringer. Dyk også ned i vores analyser, pressemeddelelser og debatindlæg.

Djøfs presseteam hjælper gerne med interviewaftaler med Djøfs talspersoner og eksperter. Vi deler også ud af vores tal, undersøgelser og erfaringskilder til pressehistorier.

Torben Gross, pressechef

21 49 01 73 | dk¤djoef¤tgr

Helle Slejborg, mediechef

29 73 47 43 | dk¤djoef¤hsl

Mathilde Torp Carlsen, Social Media Manager

31 45 48 58 | dk¤djoef¤mtc

Nyheder

Djøf advarer mod letkøbte forslag og løsninger

Det kan frigøre ressourcer til mere velfærd, hvis kommunerne og regionerne får lov at slippe for nogle af mange krav om registrering, dokumentation, processer og kontrol, der hos alt for mange medarbejdere i den offentlige sektor flytter tid og fokus fra kerneopgaverne, skriver Sara Vergo og Hanne Fugl Eskjær i debatindlæg.

Positivt med bred politisk aftale om øremærket barsel

Der er grund til at kippe med flaget over, at den utidssvarende og ligestillingshæmmende barselslovgivning i Danmark nu bliver ændret, siger Henning Thiesen, formand for Djøf.

Ordninger for whistleblowere er et nyt godt ledelsesværktøj

Senest 17. december 2021 skal alle offentlige myndigheder og større private arbejdspladser have indført whistleblowerordninger. Det er vigtigt, at ledelserne prioriterer ordentlig implementering og åbenhed om ordningerne, så de kan bidrage til at skabe mere tillidsfulde arbejdspladser skriver Hanne Fugl Eskjær, Djøf, og Jesper Olsen, Transparency International Danmark i et fælles debatindlæg.

Djøfs eksperter

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Analyser

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Pressefotos og logo

Har du brug for pressebilleder af Djøfs politisk valgte repræsentanter eller Djøfs logo til redaktionel brug, kan du finde det på denne side. Billederne er til fri redaktionel brug.

Djøfs ligestillingskomité

Her kan du læse om Ligestillingsløftet, se hvilke politikere der har underskrevet det og hvordan Djøfs ligestillingskomité arbejder for ligestilling i Danmark.

Djøfs jurapanel

I Djøf ønsker vi at værne om retsstaten. Derfor har vi lavet Djøfs jurapanel, der skal kvalificere den offentlige debat med stærke juridiske indsigter. Læs mere om jurapanelet og følg panelets arbejde her.

Djøfs TeckDK Kommission

Hvordan udfordrer ny teknologi vores demokrati, økonomi og kultur? Følg Djøfs TechDK Kommission der fremstiller anbefalinger til, hvordan vi bedst udvikler, bruger og tøjler ny teknologi, når det berører og forandrer samfundet.

Djøfs Corona Task Force

Det er vigtigt, at den nuværende coronademokratiske undtagelsestilstand ophører, når vi har fået bugt med virussens sundhedsmæssige konsekvenser. Kriselovgivning må ikke blive hverdag, derfor har Djøf samlet en corona task force.