]]>

Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Vi skal være stolte over at bo i verdens mindst korrupte land

Det årlige korruptionsindeks fra Transparency International kårer igen Danmarks som verdens mindst korrupte land. På en skala fra 0-100 scorer Danmark 88 point. Det er en fremgang på 1 point fra sidste år. Men vi skal blive endnu bedre, siger Djøf.

Vi skal tilbage til de klassiske dyder for embedsmænd

Minksagen har – med rette – åbnet en debat om forholdet mellem embedsmænd og politikere. For er sagen udtryk for en grundlæggende dårlig dansk forvaltningskultur eller et kollaps i centraladministrationen? Nej, mener vi. Men noget er gået galt, og det skal vi alle tage ved lære af. Både Folketinget, regeringen og embedsværket.

Offentligt ansattes ytringsfrihed skal sikres ved lov

Embedsmænd har ytringsfrihed ligesom alle andre. Det skal politikerne huske, når debatten bliver hård på de sociale medier, skriver Sara Vergo og Hanne Fugl Eskjær.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse