]]>

Djøf

Flytning af statslige arbejdspladser

Skal din arbejdsplads flytte? Her kan du læse, hvordan du er stillet, samt om Djøfs holdninger til regeringens flytteplaner.

Når din arbejdsplads flytter

Flytter din arbejdsplads, er der mange juridiske, karrieremæssige og familiemæssige spørgsmål, som skal med i dine overvejelser. Både hvis du er direkte berørt af flytningen og derfor skal tage stilling til, om du skal flytte med din arbejdsplads eller ej, men også hvis andre dele af din organisation flytter rundt.

Vi er klar til at rådgive og sparre med dig alle hverdage fra kl. 9-16 på telefon 33 95 97 00 om dit valg og dine karrieremuligheder i denne situation. Du kan også sende mail til os på djoef@djoef.dk.

Hvis du ikke flytter med

Hvad skal du være opmærksom på, hvis du ikke ønsker at flytte med arbejdspladsen? Ønsker du ikke at flytte med din arbejdsplads, er der flere muligheder:

Hvis du flytter med

Hvad er dine muligheder, hvis din arbejdsplads flytter, og du gerne vil fortsætte i jobbet? Hvis du gerne vil fortsætte i dit job, når din arbejdsplads flytter, er der forskellige vilkår, du kan forhandle om.

Indflydelse på processen

Din rolle som tillidsrepræsentant

Hvilken rolle har tillidsrepræsentanten, Djøf-klubben og samarbejdsudvalget i processen i forbindelse med en eventuel flytning af din arbejdsplads?