]]>

Du er jobsøgende

Ved at mødes med en mentor, får du en konstruktiv medspiller og nye vinkler på din situation, som kan føre til nye jobmuligheder.

Er finanssektoren noget for mig?

Hvordan er det at arbejde i udlandet?

Hvordan belyser jeg bedst mine kvalifikationer og kompetencer?

Spørgsmålene kan hobe sig op, og det kan gøre en stor forskel at have en fortrolig sparringspartner at dele oplevelser og udfordringer med. Én som kender arbejdsmarkedet, én du kan afprøve dine idéer af på og én, som kan give dig et boost, når du vil videre.

Jobsparring

Du er enten ledig eller aktivt jobsøgende og vil gerne have sparring på din jobsøgning og idéer til, hvordan du kan lande jobbet. Ved at mødes med en mentor, får du en konstruktiv medspiller og nye vinkler på din situation, som måske kan føre dig tættere på et job. Forløbet varer op til 4 måneder.

Viden om finans

Du arbejder i eller er interesseret i finanssektoren og vil gerne møde én med erfaring, som kan fortælle dig om branchen indefra over en kop kaffe.

International karriere

Er du på vej til udlandet eller drømmer om en international karriere? Så kan du sparre med én, som kender til det at bo og arbejde i udlandet. Er du derimod på vej tilbage til et job i Danmark, så kan du også her få mulighed for at tale med et andet medlem, der har erfaring med det. Forløbet varer 3 måneder.