]]>

Min karriere

Her kan du få information om netværk, karriere, tilbud til ledere, Djøfs mentorordning og om frivillige. Overvejer du en international karriere eller arbejder du allerede ude, kan du også finde information om job i udlandet.

Karriereudvikling

Som medlem kan du få gratis personlig karrieresamtale, deltage i vores mange karrierearrangementer, booke os til et klubmøde på din arbejdsplads. Du kan også købe et coachingforløb og personlighedstests.
Karriereudvikling

Dit karriereværktøj

Få overblik over dine kompetencer og bliv skarp på, hvor du vil hen med din karriere.
Dit karriereværktøj

Hvad kan jeg blive?

Er du snart færdig med din videregående uddannelse, eller er du allerede kandidat? Få inspiration til, hvad du kan blive, og se hvor andre med din uddannelse er ansat, og hvad de arbejder med.
Hvad kan jeg blive?

Leder og ledelse

Som leder og medlem har du adgang til værdifuld rådgivning, juridisk sikkerhed og den nyeste viden om ledelse. Et solidt fundament for at udvikle dit lederskab.
Leder og ledelse

Selvstændig eller startup

Drømmer du om at blive selvstændig? Har du en god idé til en startup? Eller har du allerede startet egen virksomhed? Som medlem af Djøf får du adgang til professionel sparring, fordelagtige rabatter og stærke netværk for selvstændige og startups.
Selvstændig eller startup

Job i udlandet

26% af Djøfs medlemmer drømmer om at arbejde i udlandet. Er du en af dem? Få information om, hvordan du finder jobbet, hvad du skal være opmærksom på, når du tager ud - og hjem igen. Læs også om mulighed for at få en mentor eller karrieresparring og om vores linkedingrupper og netværk i udlandet.
Job i udlandet

Work-life-balance

Work-life-balance

Søg graduate job

Er du nyuddannet kan du søge et graduate program. Få tips til at finde graduate stillinger i danske virksomheder.
Søg graduate job