]]>

Djøf

Covid-19-forholdsregler på kurser og konferencer

Her kan du se, hvad vores kursus- og konferencesteder gør for fortsat at forebygge smittespredning af Covid-19, og hvordan du bidrager. Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til afstand, hygiejne og forsamlinger.

Det gør kursus- og konferencestederne

Opdateret 4. januar 2022

Afstand

Bordopstillingen i kursuslokalet og til frokost sikrer, at du kan overholde gældende retnings- og afstandskrav til dine medkursister og undervisere.

Forplejning

Morgenmad, frokost og mellemmåltider bliver serveret sundhedsmæssigt forsvarligt enten i et frokostlokale eller i kursuslokalet, hvor du har god mulighed for at holde afstand og spritte af.

Hygiejne

Toiletter og kontaktflader fx håndtag og elevatorknapper bliver gjort rent og desinficeret jævnligt. Derudover vil der være opstillet ekstra spritdispensere i kursuslokalet og på fællesarealer.

Mundbind

Du skal bære mundbind overalt, når du bevæger dig rundt på fællesarealer på kursusstedet. Du behøver ikke at have det på, når du sidder ned i kursuslokalet, til frokost og i fx et grupperum eller et loungeområde.

Sådan bidrager du

Du kan bidrage til, at du selv og de andre deltagere får en god oplevelse, når I er på kursus eller konference. 

Hav mundbind med til hele kurset

Medbring gyldigt coronapas

Myndighederne har genindført kravet om coronapas. Derfor skal du ved ankomst til hver kursus- eller konferencedag kunne fremvise et gyldigt coronapas/en negativ test.

Hold afstand

Undgå tæt kontakt i lokalet, og undlad at give hånd, som du plejer. Vær ekstra opmærksom, hvis der fx er kø til toilettet eller i pauseområder.

Vask eller sprit hænder ofte

Husk at vaske eller spritte dine hænder, grundigt og ofte. Især når du ankommer, inden frokost og inden du forlader stedet.

Bliv hjemme, hvis du har symptomer

Hvis du på dagen for kurset eller konferencen oplever symptomer på Covid-19, beder vi dig om ikke at møde op. Giv os besked med det samme.

Nær kontakt og ’anden kontakt’ 

Følg myndighedernes anvisninger og anbefalinger til, hvordan du forholder dig, hvis du er nær kontakt eller ’anden kontakt’ til en smittet. 

 

I øvrigt henholder vi os til vores almindelige afmeldingsbetingelser.