Djøf

Studerende

Som studerende får du en lang række fordele hos Djøf, som giver dig et forspring i din undervisning, til eksamen og i din karriere. Du får også adgang til gode rabatter, som gør dit studieliv billigere.

Få et forspring som studerende

Med et medlemskab af Djøf får du et springbræt til at kickstarte din karriere og en masse rabatter. Du har mulighed for at blive klar til dine eksamener med gratis studiekurser, få en fordelagtig studiekonto og spare penge på alt fra studiebøger til dine forsikringer.

Med dit medlemskab træder du ind i et ambitiøst og fagligt fællesskab, som står klar til at rådgive dig om dine karrieremuligheder, løn – og når du skal lande dit første studiejob.

Brug også Djøf, hvis du gerne vil skabe et levende studieliv med høj faglighed. Vi belønner dine gode idéer.

Djøf har din ryg gennem hele din studietid og resten af din karriere. Uanset om det er politikere, arbejdsgivere eller dit campus, vi taler med, så arbejder Djøf for at sikre dig de bedste muligheder.

Du får med andre ord et forspring på studiet, når vi taler din sag. Imens kan du nemt tage hul på en masse gode rabatter, så din SU rækker lidt længere i hverdagen.

Meld dig ind i dag og få dit medlemskab til 0 kr. frem til 1. august.

Studierabatter

Som studerende og medlem af Djøf har du adgang til en lang række attraktive medlemsrabatter, der gør dit studieliv billigere.

Rabat på bøger

Få rabat på alle dine studiebøger.

Billig studieforsikring

Køb en billig og skræddersyet indbo- og ulykkesforsikring hos Codan fra kun 79 kr., så du er sikret gennem hele studielivet.

Danmarks bedste studiekonto

Få 3% i rente på de første 20.000 kroner på din studiekonto, gebyrfri kassekredit, gratis MasterCard og en personlig rådgiver, som kender alt til studielivet.

Flere gode rabatter

Find flere medlemsrabatter, så du kan spare din SU til sjovere ting.

Få mere ud af dit studieliv

Som studerende og medlem af Djøf har du adgang til personlig rådgivning og sparring om studieliv, udlandsophold samt gratis arrangementer og kurser, der styrker din faglige profil, dit cv og dine karrieremuligheder.  

Gratis kurser og arrangementer

Deltag i gratis studiekurser eller arrangementer, som giver dig et forspring til eksamen og i din karriere.

Studieliv i udlandet

Bliv klædt på til at vælge mellem udveksling eller praktikophold i udlandet. Få også gode tips til, hvordan du kommer godt af sted, eller søg et af Djøfs rejselegater.

Få en studiementor

Få en kandidatstuderende som mentor, og bliv guidet til at træffe de rigtige valg, se mulighederne og tackle studielivets mange udfordringer.

Bliv mentor

Del din erfaringer med en bachelorstuderende, og bliv klogere på egne valg som studerende.

Følg med på dit studie

Følg med på Facebook, og se, hvad der sker på dit studiested. Der kommer hele tiden nye spændende arrangementer med fokus på studieliv, karriere og samfundsudviklingen – og de er gratis for medlemmer af Djøf.

22.120

Djøf Studerende

Bliv aktiv på dit studie

Som studerende kan du bruge Djøfs Studerendes aktivitetspulje til at sætte skub i studielivet på dit studiested. Eller giv dig selv et forspring i karrieren, og deltag i en af Djøfs case competitions.

Aktivitetspulje

Sæt skub i studielivet med nye spændende events og arrangementer. Gode idéer belønnes.

Case competitions

Få praktisk erfaring med at omsætte teorier til praksis. Det styrker dit cv, udvider dit netværk og giver afklaring om dine jobmuligheder efter studiet.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Følg os på LinkedIn

Følg os på snapchat

Land det gode studiejob

Som studerende og medlem af Djøf kan du altid få professionel rådgivning til din jobsøgning, så du står skarpt over for arbejdsgiver.

Få feedback

Få personlig feedback på din ansøgning og dit cv inden for en 1 arbejdsdag.